"Svět není továrna na splněná přání..." - John Green

pátek 31. října 2014

Sedmikrásková

Ahoj!
Možná jste si všimli, že Ellnesa nikdy takovýhle pozdrav nepoužila. Držela se své tradice a i když jí bylo mizerně tak zdravila optimistickým "Ahojky!" Ellnesa, Ell chcete-li, byla ta nadřazená elfka s naplánovanou budoucností. Byla to tajnůstkářka, outsider a mimoň. To je minulost.
Už není potřeba si na nic hrát. Teď jsem to já. Sedmikráska. Jsem blázínek, knihomol, básnířka a jemná, zasněná holka. Musela jsem opustit Ellnesinu identitu, která mě svazovala. Přivítejte mě, prosím.

Vaše Sedmikrásková

6 komentářů:

  1. Když jsem já změnila blog, taky jsem přešla k jinému oslovení, než tomu "tradičnímu" :)
    Tak tě tedy vítám a doufám, že ti pod Sedmikráskovou identitou bude dobře :)
    (Eh.. vyjádřila jsem se divně, no..)

    OdpovědětVymazat
  2. WUT? Ty už nejsi Ell? Ellnesa? o.O
    No, rozhodně hodně štěstí. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ale ahoj :D
    Konečně jsem tě našla. Tys mi teda dala. Ale po Ellnese se mi bude stýskat :/ Musím si tě změnit na blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Vítám Sedmikráskovou do blogerské společnosti. Ellnessa tedy už tady není. Přeji ti hodně krásných komentářů a návštěv. ☼☼☼

    OdpovědětVymazat
  5. Opožděně - jsem ráda, že jsem tě objevila (tedy, žes mi napsala, protože bych to fakt nezvládla) a moc se mi tu líbí. Doufám, že Sedmikráska bude kvést ještě hodně dlouho!

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tos mě zaskočila, fakt jsem nečekala, že to utneš tak brzy. Ale jsem ráda, že jsi dala odkaz na nové útočiště, určitě se tam podívám!
    (Ale jestli je to kvůli jménu, mohla sis nechat Ellnessu coby jméno, a Sedmikráskový blogspot, myslím že by to fungovalo.)
    Jinak, opravdu škoda tohoto blogu, i vizuálně se mi moc líbí. Tak ať se ti na novém daří, budu čas od času nakukovat a třeba i komentovat :-))

    OdpovědětVymazat