"Svět není továrna na splněná přání..." - John Green

sobota 8. listopadu 2014

My wishlist (1)

Toto meme pořádá Book Chick City. Cílem je, každou sobotu uveřejnit několik knih, které bychom si chtěli pořídit.
Můžou to být jak starší tak i ty novější knihy, či knihy vycházející v budoucnu.
Knížky, které si chci sehnat jsou obě nové, jedna dokonce ještě nevyšla :)

Dash & Lily - Kniha přáníDash a Lily: Kniha přání - Rachel Cohnová a David Levithan
„Nechala jsem ti tu pár nápověd a vodítek.
Jestli chceš, otoč stranu.
Jestli ne, vrať knihu prosím zpátky do poličky.“

Takhle začíná nová knížka od bestsellerového autora Davida Levithana a Rachel Cohnové. Lily zanechala chvíli před Vánoci červený zápisník plný výzev na poličce svého oblíbeného knihkupectví a čeká, až někdo přijme nabídku ke hře. Ale je Dash ten pravý? Nebo je jejich osudem vzájemně sdílet svoje sny a touhy jen na stránkách deníku, který na střídačku schovávají po celém vánočním New Yorku? Můžou se ve skutečnosti setkat, bude to fungovat? Bude červený zápisník jejich knihou přání? Nebo se k sobě vlastně ani trošku nehodí?
Na tuhle knížku se hrozně, hrozně moc těším! Už abych mohla navštívit knihkupectví a Knihu přání si vynášela ven :) Je to taková pěkná knihomolská vánoční kniha, alespoň podle anotace. I obálka je krásná
Destrukční deník 
 Destrukční deník - Keri Smithová

Konečně deník, s kterým se nikdy nudit nebudete! Světový bestseller nyní i pro české tvořitele a kreativce!
Destrukční deník je pro všechny, kteří si vždycky přáli vést si deník nebo skicář, ale měli potíž s tím začít, pokračovat, nebo ho dokonce dokončit. Jeho autorkou je kanadská konceptuální umělkyně Keri Smithová, která se zaměřila na výrobu kreativních deníků, a donutí vás podívat se na svět z jiného úhlu pohledu. V téhle knížečce najdete nesmírnou sbírku nápadů, jak ji zničit (pardon, kreativně vyzdobit!). Nebojte se trhání, polévání kávou či jiných destrukčních metod, tahle kniha je k tomu určená! Destrukce je hra!

Konečně bych si mohla začít vést deník! Na to se taky moc těším. Doporučuju shlédnout toto video, kde je ukázáno, co vše lze s deníkem dělat :) TADY!


A co váš wishlist, které knihy momentálně obsahuje?
Sedmikrásková
zdroj obálek a anotací: cooboo.cz

7 komentářů:

  1. Ani jednu z těch knih jsem neznala ale obě mě zaujaly.. já jsem se už několikrát pokoušela psát si deník, ale rekord byl 3 týdny v kuse, čili ta druhá mě dost zaujala.. :D Ale ta první vypadá taky dost dobře!

    OdpovědětVymazat
  2. Obě dvě knihy si chci pořídit, tak doufám, že je mít budu :D Destrukční deník budu dokonce kupovat mamce na vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý výběr, obě knihy bych si chtěla pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  4. První knížka mě velmi zaujala :) Asi se po ní poohlédnu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Obě knížky vypadají dost zájmavě, dost mě zaujaly a nejspíš se po nich poohlédnu :) A s tím deníkem souhlasím s Nemesis Moriko :D

    OdpovědětVymazat
  6. Obě knížky znám :3 a obě mám také na wishlistu :3 ale na Destrukční deník se těším už asi 2 měsíce :)
    zavk.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Destrukční deník mě zaujal, protože jsem v životě začala psát několik deníků a vždycky skončila tak nějak do ztracena. Ani jsem je nemusela trhat, prostě jsou někde zabordeleny... .-)

    OdpovědětVymazat